Applikasjonsutvikling

Hos oss får du applikasjonsutvikling til fastpris, noe som gir deg som kunde forutsigbarhet i de økonomiske rammene rundt ditt produkt. Vårt spesialutviklede sett med moduler gjør at vi kan bygge mange ulike applikasjoner svært raskt og kostnadseffektivt. Noen applikasjoner krever imidlertid nytenkning og må bygges fra bunnen av. Vår utviklingsprosess er enkel og forenklet, og inneholder følgende trinn:

  1. Kravspesifikasjon: Kunden leverer en kravspesifikasjon med økonomiske rammer for applikasjonen som skal utvikles. I denne fasen tilbyr vi gratis rådgivning for å sikre en felles forståelse av forventningene til leveransen.
  2. Prototype: På kort tid utvikler vi en prototype eller sketch av applikasjonen basert på informasjonen vi har innhentet fra kunden.
  3. Leveranseplan: Ved større prosjekter deler vi utviklingen opp i moduler som fullføres fortløpende i henhold til avtalen.
  4. Utvikling: Vårt utviklingsteam starter arbeidet med utviklingen basert på kravspesifikasjonen og leveranseplanen.
  5. Testing: Vi går gjennom kravspesifikasjonen og sjekker at alt fungerer som det skal. Ved funn av feil fikser vi dem fortløpende under testfasen. Når du er fornøyd lanserer vi produktet for deg.
  6. Drift: Vi tilbyr også drift av applikasjonen om ønskelig. For mindre bedrifter kan det være tidkrevende å drive med sikkerhetsoppdateringer, backup og eventuell videreutvikling. Har du utviklet hele prosjektet hos oss, gir vi deg selvsagt gode rabatter på drift av plattformen.