Webutvikling

EIKT har lang erfaring med utvikling av nettsider, nettbutikker og intranett til et spredt spekter av kunder i Norge. Vi har prisgaranti på våre leveranser, slik at du kan være helt sikker på at du får kvalitet til laveste pris. Vår målsetning vil alltid være fokusert på å gi kunden størst mulig gevinst på vår leveranse.

Under er en forenklet modell på hvordan våre prosjekter utarbeides:

1. Kravspesifikasjon
Kunden leverer en kravspesifikasjon med klare økonomiske rammer på nettsiden eller webapplikasjonen som skal utvikles. I denne fasen tilbyr vi gratis rådgivning, slik at det er en felles forventningsavklaring på leveransen fra oss.

 

2. Prototype
På kort tid utvikler vi en prototype på leveransen før du bestiller produktet av oss. Ved utvikling av enkle nettsider bygger vi denne prototypen helt gratis, slik at du som kunde vet at websiden er i henhold til dine forventninger. Er du ikke fornøyd kan du når som helst i denne fasen velge å avslutte prosjektet uten kostnader.

 

3. Utvikling
Programmeringen av nettsiden eller webapplikasjonen blir i denne fasen basert på kravspesifikasjonen og prototypen vi har bygget sammen med kunden.

 

4. Testing
Vi går gjennom kravspesifikasjonen og sjekker at alt fungerer som det skal. Om vi oppdager feil fikser vi dem fortløpende gjennom denne fasen.
Når du som kunde er fornøyd med produktet lanserer vi på ønsket plattform.

 

5. Drift
Vi tar gjerne på oss driftsansvaret for nettsiden etter at den er levert om dette er ønskelig.
For små bedrifter kan det gjerne være tidkrevende å drive med sikkerhetsoppdateringer, backup og videreutvikling av nettsiden selv. Har du utviklet hele prosjektet hos oss gir vi deg selvfølgelig gode rabatter på videre drift.