5 sikkerhetstips for deg som bruker wordpress

WordPress er et populært åpen kildekode-publiseringssystem som brukes av millioner av mennesker over hele verden for å opprette og administrere nettsteder og blogger. Det er enkel å bruke, men det er viktig å være oppmerksom på sikkerheten når man bruker WordPress. Her er noen tips for nybegynnere om sikkerhet og bruk av WordPress:

  1. Velg et sikkert passord: Velg et sterkt og unikt passord for WordPress-kontoen din. Unngå å bruke ord som kan gjette, som navnet ditt eller fødselsdatoen din, og bruk både store og små bokstaver, tall og symboler for å øke sikkerheten.
  2. Oppdater WordPress regelmessig: WordPress oppdateres regelmessig med nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer. Hold WordPress-installasjonen din oppdatert ved å gå til Dashboard > Oppdateringer og installere alle tilgjengelige oppdateringer.
  3. Installer en sikkerhetsplugin: WordPress har et stort utvalg av sikkerhetsplugins som kan hjelpe deg med å holde nettstedet ditt sikkert. Velg en plugin som passer dine behov og installer det på nettstedet ditt.
  4. Bruk en sikker forbindelse: Når du administrerer WordPress-nettstedet ditt, bruk alltid en sikker HTTPS-forbindelse for å hindre at sensitiv informasjon blir sendt i klartekst.
  5. Ta backup av nettstedet ditt: Lag regelmessige sikkerhetskopier av WordPress-nettstedet ditt. Dette kan hjelpe deg å gjenopprette nettstedet ditt hvis det blir hacket eller skadet på en eller annen måte.

Ved å følge disse tipsene kan du øke sikkerheten når du bruker WordPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *